Можете да видите още интересни неща... другото ми мини-енджинченце, Моят Шахмат (писан на Паскал :) ), някоя друга игра (тетрис) (барабар със сорс-код), малко записвана от мен музика. Писал съм и софтуерен тунер за китара, базиран на Трансформацията на Фурие (имайте предвид, че тогава трябва да съм бил на 16!!!). И да не забравяме CD Catalog-а (писан на Delphi).

Малко инфо за мен: роден съм в Стара Загора през 1984, завършил съм местното МГ. Станах шампион (първи в България) по информатика през 2003-та, ходих на международна Олимпиада в Румъния, където се докопах до сребърен медал, ходих на международна олимиада в САЩ, където завоювах бронзово отличие. В момента уча в Софийски Университет, специалност Информатика и продължавам да се състезавам, като на последните регионални в Румъния станахме 7ми.

Освен с програмиране и компютри обичам да свиря на китара (занимавам се от 10-годишен), да играя тенис на маса, да ходя на концерти и да слушам адски много музика. Смятам, че смисъла на живота е човек да създаде нещо смислено и да го сподели с останалите.

Моите два лични идола са: John Petrucci, китаристът на Dream Theater, защото е просто изверг, когато хване китара и Wouter van Oortmerssen (създателя на безплатната 3D пуцалка Cube и един от водещите програмисти в CryTech), просто защото е пич.

Ако някой иска да ме пита нещо или просто да си побъбрим, можете да ме намерите на e-mail vesskoArcticMail.com или в ICQ #226298600