Crematory

~ 24 Sep 2009, 01:35

Поствам, тъй като нямаше как да не отбележа: 19.09 беше датата, на който се състоя най-якият за тази година концерт според мен: този на Crematory. Беше върхът! Нищо, че бяха идвали преди по-малко от година, нищо, че организацията беше отврат (за който не знае - при обявен старт в 6, подгряващите групи почнаха след 9), нищо, че и звукът в началото куцаше... в момента, в който почнаха първата си песен, в залата отново се сформира онази невероятна атмосфера от миналата година! Чакането си заслужаваше!

Иначе сетлистът не се различаваше от миналогодишния особено много (не претендирам за 100% коректност, особено в последователността):

Klagebilder
Remember
Left the Ground
Tick Tack
Greed
Tears of Time
Höllenbrand
Fly
Shadows of Mine
Kein Liebeslied
The Fallen
When Darkness Falls
Revolution

Бис:
I Never Die
...

Крайната част от биса го изтървах (трябваше да тръгвам), освен това не чух и нищо от Evergrey (които имаха лошия късмет да бъдат изтикани като последни, защото Crematory имаха да хващат полет). Интересно ми беше колко хора са останали и за тях. Карай, здраве да е. Иначе адски се накефих как изпълниха "Tears of Time" - много по-раздвижено и хармонично звучеше от студийната версия, с много "addons" някак си. Дори само заради тях си заслужава да ги слуша човек на живо.

Crematory, respect!Няма коментариИме:
За връзка: (Линк към вашия блог/сайт/e-mail; незадължително)
Вашият коментар:

Сметнете израза: o
cемдесет плюс деветдeceт и тρи = (въведи с цифри)


<<

Valid XHTML 1.0 Strict